Menu

Agenda

 • Rookie Cup 2017

  De WSC Rookie Cup 2017 wordt dit jaar gereden op zaterdag 26 augustus!
  Welke junior rider (15 en jonger) gaat er dit jaar met de “WSC Rookie Cup” naar huis?

  Info:
  ◘ 15 jaar of jonger
  ◘ 12:00 park open
  ◘ 5 euro inschrijfgeld (inclusief hamburger)
  ◘ Inschrijven tot stipt 13:30

  Prijzen:
  ♥ Kwalificatie NK Junioren
  ♥ Goodies
  ♥ Eeuwige roem

 • jamsessie
 • De Bossche Band Battle 2017

  De Bossche Band Battle 2017.  Wil jij met je band naar de top voor eer, roem en onsterfelijkheid?  Schrijf je dan nu in! voor de Bossche Band Battle 2017. De Bossche Band Battle is op zoek naar bands met talent!

  12 bands zullen gedurende drie voorrondes en 2 halve finales de muzikale degens kruisen voor een plek in de finale. Elke band krijgt tijdens de voorrondes 20 minuten de tijd om de jury te overtuigen van hun kunnen.  De voorrondes vinden plaats op 21 oktober in de azijn fabriek, 4 november in muziek café Lohengrin, 18 november in Koudijs Kafé
  Hierna volgen de halve finales op 2 december in World Skate Center en op 16 december in P79. in de halve finale krijgt elke band  30 minuten de tijd om de jury te overtuigen van hun kunnen.

  Tijdens de finale op 29 december in de W2 halen de vier finalisten alles uit de kast tijdens een show van 30 minuten en is het daarna aan de jury om de winnaars bekend te maken! De hoofdprijs is een opnamedag in Studio Cube en een video clip van the artist frontier.

  Meer informatie :
  http://www.studio-cube.nl/bosschebandbattle