Menu

Agenda

 • Woodkots presents: LIVE AIDS 2 Judgment DAY!

  LIVE AIDS 2!! Dit jaar voor de tweede keer op een rij een live evenement voor alle kerstbangers en -beukers!

  Line-up:
  – BLUEWAFFLE SAUERKRAUT
  – Kwakels Actie Front

  MORE SOON TO BE ANNOUNCED!
  Blijf up to date via het facebookevent.

  Wat kun je verwachten?
  – Grandioze herrie zoals punk, metal en psychobilly!!
  – Het Ugly-Christmas-Sweater-contest!!
  – Buiten staat een kraampje voor glühwein en hebben we kampvuur!!
  – Elke band in deze line-up voert naast hun eigen gekozen repertoire minimaal 1 kerstnummer uit op hun manier!

  Wat is LIVE AIDS?
  Het gebeurde twee jaar geleden.. Een clipje werd gemaakt met metal-legendes, punkiconen en ander rock-achtig gespuis. Aan het einde van de avond was het bier op en de term Band Aids ontstaan.

  Vorig jaar vond het eerste Live Aids festival plaats in de WSC Skatehal, gelokaliseerd vlakbij het centrum van Den Bosch. De kersttruien waren in volle glorie aanwezig, de glühwein stond roodgloeiend te wachten op de enkele drinkers die het wél geweldig vinden dat het bestaat en het podium was al vlug verbouwd tot kerststal. Deze dag vol hoogte en dieptepunten zorgde niet alleen voor veel plezier onder de toeschouwers, maar ook onder de aanwezige spelende bands, die verplicht waren minimaal 1 kerstnummer te spelen omdat ze anders een “Dimebag”-Darrell-Abbotje kregen, maar dan met dartpijltjes. Gelukkig hield iedereen zich aan hun woord en werd er niemand dood gesmeten met pijltjes deze avond.

  Dit jaar gaan we voor de herkansing!

  Vorig jaar stond LIVE AIDS voor het goede doel van de tsunami uit 1974 in Haïti. Dit jaar steunen we de verwezenlijking van weesjes.

  Entree: €5,-.
  Das gin geld voor zulk kerstgeweld.

 • Blackout Underground – Thunder on the 24th

  Deze kerstavond is er bij ons lekkere oldskool te horen met de vetste raps en beats dankzij Blackout Underground.

  https://www.facebook.com/events/461480604382506/

  Our 2nd grand celebration Party in Den Bosch The Netherlands be there if you like old school Rap music Golden age Rap era Classics and Rarities on Vinyl. Dj mixes and dope records you need to hear again. Be With us at Thunder on the 24th. Come for a beer or a Chill.
  Bring your Rap lyrics if You or your friend can do a Rap, there can be the chance on this 2nd Party celebration one love RAP MUSIC 12″ Wax only. Critical Dope sounds…

  Let’s Roll

 • Skatenight

  Het is nu alweer tijd voor de laatste skatenight van 2018. We hebben dit jaar veel vette tricks gezien, maar hopelijk hebben jullie het beste voor het laatst bewaard.

  https://www.facebook.com/events/356770411739474/

  World Skate Center organiseert voor skateboarders ’n sicke best trick contest met een goede dosis hype, muziek en prijzen! We schieten verse footy van alle rijders en komen steeds uit met ’n Skate Night edit vol met jullie hardste tricks!

  We hebben iets nieuws toegevoegd aan Skate night! Namelijk de maandelijkse Spookrider street challenge!
  Hierbij heb je voor elke skate night een maand ertussen, de tijd om met een groepje van max 4 mensen op straat te gaan skaten en te filmen. Alles moet op straat gebeuren en elke maand heb je een opdracht erbij die in de edit moet zitten. Voor deze maand is het “Slappy grind”.
  Het filmpje mag maximaal 1 minuut duren en je post hem namens je groepje op Instagram en tagd Spookrider en ons als aanmelding.
  Elke skate night word er een groepje uitgekozen die de sickste edit heeft, en krijgen toffe prijzen. Zoals merch van Spookrider en een maandticket ( dat ik een maand Entree kaart voor elke rider uit het winnende groepje)

  Wil je jezelf terug zien op film?
  Van alle Skate Nights van 2018 zal 1 monster edit uitkomen en getoond worden op groot scherm in WSC!!
  Heb jij daarin de hardste ender?!?
  Dan staat er nog een extra hoofdprijs op je te wachten!

  Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates en kom knallen op deze aankomende Skate Night!

  Time Table
  19:00 – 20:00 Warm Up
  20:00 – 20:20 Best Trick 1
  20:30 – 20:50 Best Trick 2
  21:00 – 21:20 Best Trick 3
  21:30 – 22:30 Chaos Session !! (Tricks for Drinks)

   

 • Free record swop
 • Rauwkost 2019

  Ook dit jaar doen we weer mee aan Rauwkost. Binnenkort maken we meer bekend over ons eigen programma, in de tussentijd is er hier op de eventpagina meer info over het gehele festival te vinden.