14 oktober 2017

Livestream


View the livestream directly on Twitch.tv

Het World Skate Center organiseert opnieuw haar grote internationale wedstrijd in de enige indoor halfpipe van Nederland. Dit keer wordt ook de Nederlands Kampioen Vert Skateboarden officiëel bekroond. Dit belooft wederom een spectaculair evenement te worden en is geheel gratis voor bezoekers!

De halfpipe van World Skate Center is één van de grootste indoor halfpipes van Europa en wordt wekelijks gebruikt door BMX-ers, skateboarders en inline skaters, zowel uit Nederland, als uit België en Duitsland.

Het evenement beloofd een groot spektakel te worden met bekende top atleten uit alle delen van de wereld, waaronder huidig kampioen Vert Attack Masters Jocke Olssen uit Zweden. Het evenement bestaat uit twee dagen: Vrijdag 13 oktober 2017 is de trainingsdag en zaterdag 14 oktober 2017 de wedstrijddag. Ben je nieuwsgierig en zoek je spektakel? Ga dan zeker een kijkje nemen op 14 oktober in het World Skate Center aan de Buitendijk 2 in ‘s-Hertogenbosch. De wedstrijd start om 13:00 en de finale is om 18:00. Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers. Voor meer informatie kijk je op facebook event IHC 2017.

Link naar video IHC editie 2016: https://vimeo.com/191461745

Link naar Promo pagina & video dit jaar: http://www.ontheroll.nl/halfpipe-comp-2017-info/

Link naar reportage Jeugd Journaal: https://www.youtube.com/watch?v=KxvZebA15fM