Wil jij het leukste feestje van de klas geven? Dat kan bij ons, het World Skate Center is een ideale plek om kinderen op een veilige manier kennis te laten maken met de Urban Sports!

Een kinderfeestje kost 13 euro per kind (minimaal 8 kinderen). Bij deze prijs zit de entree van het park, huur materiaal, gratis ranja en een zakje chips of een ijsje inbegrepen. Ook is er een kadootje voor de jarige en een kleinigheidje voor alle kids na afloop van het feestje. Voor het skateboarden zit er ook 1 uur workshop bij de prijs inbegrepen, voor een stepfeestje is deze indien gewenst los bij te boeken (eenmalig 25 euro).

Trek gekregen van al dat skaten? In onze bar zijn verschillende warme snacks zoals worstenbroodjes, een tosti en zelfs pizza te verkrijgen! Willen jullie na afloop van het feestje pizza eten? Geef dit van tevoren dan even door in de mail, dan kunnen we hier rekening mee houden.

De feestjes kunnen gegeven worden op de volgende dagen:

Skateboard kinderfeestjes: van dinsdag t/m zondag

Stuntstep kinderfeestjes: zonder workshop op woensdag en zondag, de feestjes met stepworkshop zijn alleen mogelijk op zondag

Wil je een kinderfeestje inplannen of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar skateschool@worldskatecenter.com.

Zijn de kinderen enthousiast over de sport? Kijk dan eens naar het lesaanbod op onze lespagina!
Of ga direct naar onze skateschool website: www.wscacademy.nl

Bij World Skate Center is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en Wifi.