World Skate Center is een ideale plek om kinderen op een veilige manier kennis te laten maken met de Urban Sports!

Wij hebben gecertificeerde citytrainers en zeer ervaren leraren, die voor jullie de kinderfeestjes verzorgen. De kinderen worden bekend gemaakt met de basis skills van de sport, leren het skatepark op de juiste manier gebruiken en met een beetje geluk een aantal nieuwe tricks.

De kinderfeestjes bestaan uit een uurtje les. Na de les mogen de kinderen de rest van de dag gratis van de baan gebruik blijven maken.

Bescherming, skateboards en stuntsteps zijn voldoende aanwezig en kunnen tijdens de les gratis gebruikt worden. Mochten jullie daarna nog door willen skaten/steppen, zijn de skateboards/steps en bescherming te huur voor 5 euro per skateboard/step en 3 euro per setje beschermers.

Er is voor de kinderen gratis ranja aanwezig tijdens het feestje en verder zijn er in de bar verschillende versnaperingen te koop, zoals een snoepzakje of een zakje chips. Ook hebben we verschillende warme snacks, zoals bijvoorbeeld worstenbroodjes of een hotdog. Jullie mogen ook eigen lunch meenemen en bij ons opeten. Verder krijgt de jarige nog een klein presentje.

Kinderfeestjes hebben een starttarief van 80 euro. Bij meer dan 8 kinderen komt er 10 euro per kind bij.

 

Skateboard kinderfeestjes:

Van dinsdag t/m zondag

 

Stuntstep kinderfeestjes:

Bij voorkeur op woensdagen, donderdagen en op zondagen

 

Wil je een kinderfeestje inplannen of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@worldskatecenter.com.

 

Mochten de kinderen echt enthousiast zijn over de sport?

Kinderfeestjes zijn een ideaal opzetje naar onze lessen. Kijk voor ons lesaanbod op onze lespagina!