Voorlopig zullen we toch met een reservering gaan werken omdat het we merken dat het met name in het weekend erg druk is, omdat we nu ivm de covid-19 richtlijnen maar 40 mensen op de baan mogen hebben, hopen we op deze manier om teleurstelling bij de ingang te voorkomen.

Je kunt hieronder een datum en tijdsvak selecteren en na het invullen van het formulier krijg je een email bevestiging. Als je zeker weet dat je de hele dag komt skaten kun je 2 dagdelen reserveren, als je van plan bent om maar een paar uurtjes te komen vragen wij om aub maar 1 dagdeel te reserveren.
Kom je met meer dan 1 persoon skaten, laat dan 1 persoon voor de groep een reservering plaatsen.
Op de dag van je reservering meld je jezelf even bij de bar aan en krijg je hier na het betalen van de entree een bandje zodat je kan gaan skaten.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je uiteindelijk toch niet kan komen op je gekozen dag en/of tijdstip, we zouden het dan ook fijn vinden als je dit ons even laat weten zodat wij dan de reservering kunnen annuleren en er dan plaats voor iemand anders is om te komen skaten.

Voor het reserveren van een kinderfeestje moet je nog altijd contact opnemen via skateschool@worldskatecenter.com

Het kan voorkomen dat er geen plaats meer is op de kalender, dan kun je wat later op dag nog altijd even bellen om te checken of er in de tussentijd plaatsen vrij gekomen zijn.

Als de site de kalender niet goed weergeeft gebruik dan deze link om te Reserveren